Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
280.000€

We presenteren een buitengewoon landhuis in Bocairent.

4
Bedrooms
2
Bathrooms
235 m2
Size
36.648 m2
Area
1930
Year Built
FC2030737
Reference
Key features of this Villas
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Period building
Everything you need to know about this Villas for sale

We presenteren een buitengewoon landhuis in Bocairent.
Dit object valt op door zijn pracht en charme en biedt een unieke levensstijl in een rustige en exclusieve omgeving.
Het landhuis van 235 vierkante meter ligt op een groot perceel van 38.648 m2 en heeft een mooie en goed onderhouden woning met twee verdiepingen. Bij binnenkomst vinden we de woonkamer met een houtkachel. Op deze verdieping vinden we een keuken met directe toegang tot de garage en een toilet. De bovenverdieping van het landhuis heeft vier ruime en lichte slaapkamers en een complete badkamer met douche.
De buitenkant van het huis biedt een uitzonderlijk uitzicht op het dorp, evenals een zithoek buiten. Vanaf buiten is er toegang tot de afgesloten garage die, zoals hierboven vermeld, in verbinding staat met de keuken.
Het object heeft een grote plantage van olijfbomen in volle productie. De grens van het perceel is een natuurpark, dus we kunnen er zeker van zijn dat er niet gebouwd zal worden op dat deel van het huis, waardoor de privacy volledig behouden blijft.
Het heeft zonnepanelen met een ruimte voor accu’s en een krachtige generator, allemaal perfect aangesloten. Mis de kans niet om dit uitzonderlijke eigendom te verwerven. Neem contact met ons op voor meer informatie
meer informatie en ontdek de ware charme die dit landhuis te bieden heeft.

 

Vergelijken

Share this property

o