Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
280.000€

Landhuis in het hart van de middeleeuwse wijk van Bocairent

4
Bedrooms
3
Bathrooms
0 m2
Size
490 m2
Area
1930
Year Built
FC2030680
Reference
Key features of this Rijtjeshuis
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Period building Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Rijtjeshuis for sale

Dit landelijke huis is gelegen in het hart van het historische middeleeuwse district van Bocairent. Met een oppervlakte van meer dan 450 vierkante meter beschikt het huis over twee hoofdingangen. De eerste ingang leidt naar een ruime hal die toegang geeft tot een goed uitgeruste keuken, een gezellige eetkamer en een comfortabele woonkamer. Van hieruit kunt u naar een charmant, op het zuiden gelegen terras stappen met adembenemend uitzicht op de Sierra Mariola. Verderop is er een aangename serre om van te genieten.

De tweede ingang biedt directe toegang tot een andere keuken, bijna als een apart appartement, met een slaapkamer en een eigen badkamer.

Het huis bestaat uit vier niveaus, inclusief een zolder. Het heeft drie slaapkamers en drie volledige badkamers, met een veelzijdige gang die kan dienen als een studeer- of kantoorruimte.

Op het laagste niveau vindt u een handige wasruimte en een opslagruimte voor extra functionaliteit.

De zolder opent als een ruime, veelzijdige ruimte met een extra kamer die als slaapkamer kan worden gebruikt.

Dit goed gelegen huis met veel natuurlijk licht is echt een juweeltje in het hart van het historische district van Bocairent.

Vergelijken

Share this property

o