Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
295.000€

Penthouse Duplex te Koop in het Centrum van Burjasot

3
Bedrooms
2
Bathrooms
130 m2
Size
0 m2
Area
1995
Year Built
FP3041088
Reference
Key features of this Appartementen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area Outdoor dining areas Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen for sale

*Garage beschikbaar in hetzelfde gebouw voor €25.000

Beschrijving:

Unieke kans! Penthouse duplex te koop in het centrum van Burjasot. Gelegen in een gebouw uit 1995 met een lift en slechts 8 buren, biedt dit 4-verdiepingen tellende gebouw rust en comfort. Het volledig buiten gelegen appartement heeft 130 m² verdeeld over twee verdiepingen.

Op de begane grond vindt u een hal, twee eenpersoonskamers met inbouwkasten en veel licht, een lichte woon-eetkamer met balkon, een volledig bijgewerkte badkamer, een aparte keuken en de hoofdslaapkamer met balkon.

De bovenverdieping heeft een grote en flexibele ruimte die kan worden gebruikt als woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor, samen met een volledige badkamer en toegang tot een geweldig terras. Het terras is erg groot en de hele dag zonnig.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en airconditioning. Optioneel zijn er tot twee parkeerplaatsen beschikbaar in hetzelfde gebouw voor € 25.000 per stuk. Mis de kans niet om in dit prachtige duplex te wonen!

Vergelijken

Share this property

o