Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
230.000€

Charmant onafhankelijk huis in Pobla LLarga

8
Bedrooms
2
Bathrooms
610 m2
Size
335 m2
Area
1930
Year Built
111350
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Vrijstaand huis in Valenciaanse bouwstijl met binnenpatio in de stad Pobla Llarga.

De woning is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond heeft een woonkamer met toegang tot het binnenpatio-terras, eetkamer, een gastentoilet, keuken, een slaapkamer en nog een woonkamer met open haard en toegang tot het patio-terras.

De eerste verdieping heeft drie tweepersoons slaapkamers, waarvan één met directe toegang tot de grote badkamer, een multifunctionele ruimte en een terras.

Op de parkeerplaats is een trap die toegang geeft tot de zolder die volledig open is en waarmee de nuttige vierkante meters van de eerste verdieping kunnen worden uitgebreid.

Om te benadrukken van deze prachtige woning zijn alle details zoals de hoge plafonds met houten balken, de typische tegels van Valencia en het timmerwerk van mobila.

Gelegen in de stad Pobla Llarga, deze gemeente is begiftigd met een veelheid aan diensten en slechts een paar minuten van grote steden zoals Carcaixent, Alzira en Xàtiva en is aangesloten op de belangrijkste wegen en snelwegen van de provincie Valencia. Het heeft een lokaal treinstation, de stad Valencia ligt op 40 minuten afstand en de zee ligt op 30 minuten rijden.

Vergelijken

Share this property

o