Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury
1.400.000€

Luxe, hoge kwaliteit woning gelegen in een idyllische country-estate stijl locatie van El Bosque.

7
Bedrooms
4
Bathrooms
561 m2
Size
1.652 m2
Area
FC2030157
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Excellent motorway access Garage Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Luxe eigendom in een prestigieuze omgeving. Dit huis is gelegen in een van de hoogwaardige urbanisaties van Valencia, El Bosque, op slechts 20 minuten van het centrum. Het beschikt over een golfbaan aan de voet van de berg, omgeven door veel schoonheid en groen, ideaal voor wedstrijden op hoog niveau. Deze urbanisatie is volledig geconsolideerd met alle voorzieningen. Bestaande uit golfclubhuis, tennisclubhuis, manege, paddle, olympisch zwembad, enz.. . Een onovertroffen omgeving.”

 

Deze prachtige villa op een verhoogd perceel biedt een prachtig uitzicht over de urbanisatie en de bergen, met een absoluut gevoel van rust en stilte.

 

We komen binnen via het perceel via een beveiligde poort en hebben toegang tot 2 dubbele garages (4 auto’s). De hoofdingang en zijn lobby en vestidor bevinden zich op hetzelfde niveau.

 

Op de eerste verdieping vinden we 1 slaapkamer met terras en uitzicht op de daken over de vallei.

 

De begane grond heeft voldoende ruimte voor het plezier van een groot gezin en hun gasten. Op dit niveau vinden we naast de woonkamer ook 2 slaapkamers en een gedeelde badkamer, 1 masterbedroom met badkamer, volledig ingerichte keuken en berging.

 

Vanuit de woonkamer en de keuken heeft u directe toegang tot het grote terras van 100m² met uitzicht op de vallei en de tuin.
Op de onderste verdieping vinden we 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer en vestidor, 1 masterbedroom met badkamer en toegang tot het zwembad.
Het zwembad is omgeven door glazen deurpanelen die in de winter kunnen worden gesloten of in de zomer volledig kunnen worden geopend.
Extra functies zijn onder meer geleide airconditioning, domotica die alle beveiliging van het huis regelt, zwembad, dubbele beglazing. Een comfortabel en elegant huis met buitengewone kwaliteiten om van te dromen op slechts een paar minuten van de stad.
Uitstekende locatie binnen de urbanisatie, een zeer rustige straat, zeer dicht bij de El Bosque Golfclub, op een paar minuten van het manegecentrum en de tennisclub van de urbanisatie. Een paar minuten van de luchthaven, 20 minuten naar Valencia en 30 minuten naar de stranden.

Vergelijken

Share this property

o