Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
569.000€

Moderne Villa te koop in Valencia

4
Bedrooms
4
Bathrooms
300 m2
Size
1.100 m2
Area
BBB2020507
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Moderne villa te koop in Valencia

We zijn blij om deze moderne Villa te presenteren, gelegen in Calicanto, Valencia. de omliggende gebieden zijn erg mooi en gelijk met mooie uitzichten en sinaasappelboomgaarden.

De woning bestaat uit een perceel met een grootte van 1500m2, en een huis van 300 m2, verdeeld over 3 verdiepingen, met de volgende verdeling.

Op de begane grond vinden we een garage met parkeerplaatsen voor 2 auto’s, een opslagruimte, een kamer met een barbecue in Spaanse stijl – Paellero, en een kamer die gebruikt wordt als bibliotheek.

De belangrijkste woonruimte is ook op deze verdieping, en bestaat uit een ruime hal, een woonkamer met schoorsteen die direct leidt naar een terras, een volledig ingerichte en uitgeruste keuken, en 1 badkamer. Een groot terras omringt deze ruimte.

De eerste verdieping bestaat uit 3 ruime tweepersoonsslaapkamers, de hoofdslaapkamer met kleedkamer, en de andere twee slaapkamers met inbouwkasten, en 2 badkamers.

De bovenverdieping, heeft een terras, en 1 slaapkamer.

Alle ramen zijn voorzien van aluminium kozijnen en dubbele beglazing.

Schoorsteen, airconditioning door middel van kanalen warmte en koude, en centrale verwarming op stookolie met radiatoren zorgen altijd voor de gewenste temperatuur.

Het terrein is een uitstekende eigenschap van deze woning, met een uitgebreid aanbod van bomen en bloeiende struiken met een automatisch irrigatiesysteem.

Het zwembad heeft 10×4m, met een volledig filtratiesysteem, omgeven door een houten vlonder.

Naast het zwembad vinden we een tennisbaan, een kleedkamer en een badkamer, die het mogelijk maakt om op een zeer privé manier te sporten. De ramen zijn voorzien van aluminium kozijnen en dubbele beglazing.

De jaarlijkse IBI- of gemeentebelasting die aan het plaatselijke gemeentehuis wordt betaald is 900€ en de gemeenschapskosten bedragen 350€ per jaar.

Calicanto is een gebied van Valencia vanwege de nabijheid van het platteland en de stad (20mins) uitstekende snelwegen naar het centrum van de stad (snelweg A7). De luchthaven van Valencia ligt op slechts 15-20 minuten rijden. Er zijn restaurants, winkels, privé-scholen, sportfaciliteiten en een commercieel centrum op korte rijafstand van dit goed onderhouden pand.

 

Vergelijken

Share this property

o