Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
550.000€

Vrijstaande villa in Ur.El Bosque,Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
299 m2
Size
1.833 m2
Area
111643
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Comfortabele en gezellige woning in El Bosque.

Vrijstaand huis in Urb El Bosque, de woning heeft een perceel van 1.560 m2 en een woonoppervlakte van 253m2.

Het heeft een praktische en comfortabele verdeling over twee verdiepingen, op de hoofdverdieping heeft het een grote woon-eetkamer met open haard en terras met uitklapbare patio om er in de verschillende seizoenen van het jaar van te kunnen genieten, grote keuken met wasruimte en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping is er een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, drie slaapkamers en een complete badkamer.

Grote geconsolideerde tuin met zwembad, de woning heeft toegang vanuit twee straten en een eigen garage voor meerdere voertuigen en grote multifunctionele ruimte.

De urbanisatie El Bosque is een van de veiligste urbanisaties in Valencia met 18 holes golfbaan en een sociale club, sportruimtes, restaurants, tennisclub, fitnessruimte en zwembad. Allerlei diensten zoals scholen, supermarkten, enz…zoals . Vermeldenswaard is de goede communicatie en toegang, zeer dicht bij de luchthaven en de uitgangen naar alle delen van de stad.

Vergelijken

Share this property

o