Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
490.000€

Modern gebouw in Cullera

4
Bedrooms
5
Bathrooms
413 m2
Size
0 m2
Area
2007
Year Built
FC2030341
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Modern gebouw in Cullera, een paar meter van het strand en omgeven door allerlei soorten diensten.

Gebouw met een oppervlakte van meer dan 400m2 recente constructie met behulp van materialen van binnen en buiten van de hoogste kwaliteit. Een interieur lift voor privégebruik die de verschillende hoogtes met elkaar verbindt.

Beneden, de ingang leidt naar een grote garage met veel ruimte en een gasten toilet.

Op de eerste verdieping vinden we de volledig uitgeruste keuken met kookeiland en met een spectaculair uitzichtop het kasteel, een complete badkamer, een slaapkamer en de eetkamer.

Boven vinden we drie slaapkamers, de belangrijkste met en-suite badkamer en grote ramen die licht geven inhet hele verblijf. Het heeft ook twee andere eenpersoonskamers en een complete badkamer. De volgende verdieping is volledig doorschijnend, waar zich een fitnessruimte en een grote ruimte bevinden waar u een kantoor kan vinden, ook met een complete badkamer en twee terrassen.

Op de bovenste verdieping is de wasruimte, met toegang tot het buitenterras met ruimte voor barbecue en kunnen genieten van een prachtig uitzicht.

Het pand heeft veel extra’s, afgezien van de lift, het heeft een ontkalker voor al het water in het huis, een centrale verwarming en airconditioning.

Een echt exclusief en praktisch pand in eenonovertroffen locatie om het hele jaar door van de zee te genieten, gezien de nabijheid van allesgewenste diensten en bedrijven. Supermarkten, gezondheidscentrum, dierenarts, apotheken, bars en cafés, restaurants, etc.

Vergelijken

Share this property

o