Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
350.000€

Vrijstaande woning midden in de natuur, Dos Aguas Valencia

2
Bedrooms
1
Bathrooms
140 m2
Size
367.000 m2
Area
2007
Year Built
FC2030435
Reference
Key features of this Boerderijen
Bergruimte Buiten BBQ Good access roads Omheind terrein
Everything you need to know about this Boerderijen for sale

Finca in de gemeente Dos Aguas, deze gemeente behoort tot de provincie Valencia in de regio La Hoya De Buñol, een weelderig gebied op het platteland, op een uur rijden van de stad Valencia.

Op een perceel van meer dan 367.00o vierkante meter natuur bevindt zich een prachtig pand op een verdieping met de volgende verdeling: woonkamer met open haard, keuken met bijkeuken, badkamer en twee slaapkamers. Buiten heeft het verschillende terrassen, met barbecue en oven.
Als belangrijke elementen heeft het internetverbinding, water uit de regenput, fotovoltaïsche installatie voor warm water en elektriciteit.

Het pand is 200.000 m2 omheind met drie toegangspoorten, heeft nog twee gebouwen die worden gebruikt als opslag en een terrein van 5.000 m2 voor paarden, het pand zelf heeft een begaanbare weg die tegelijkertijd een brandgang is, amandel- en olijfboomplantages.

Het dorp Dos Aguas ligt op 10 km van het object.

Door de bevoorrechte locatie, in het stroomgebied van de rivier de Júcar en midden in de bergen, is het de ideale bestemming om te ontsnappen aan de routine van de stad en een avontuur te beleven midden in de natuur.

Het heeft unieke landschappen geschikt voor het plezier van incidentele wandelaars of meer ervaren bergbeklimmers, evenals fietsroutes, enz.

Vergelijken

Share this property

o