Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
265.000€

Duplex penthouse in de badplaats Puig de Santa Maria, Valencia

4
Bedrooms
2
Bathrooms
200 m2
Size
0 m2
Area
FP3041079
Reference
Key features of this Appartementen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Outdoor dining areas Well maintained property
Everything you need to know about this Appartementen for sale

Ontdek dit indrukwekkende duplex penthouse in de karakteristieke Puig de Santa Maria in Valencia, met uitzicht op het majestueuze klooster.

Deze ruime duplex, met een oppervlakte van 200m2, biedt royale ruimte om te wonen en te creëren. Met vier ruime slaapkamers is deze woning perfect geschikt voor uw gezins- of professionele behoeften.

Bovendien beschikt het over alle moderne voorzieningen. Het energiesysteem is volledig elektrisch, maar beschikt wel over een gasinstallatie, wat veelzijdigheid en energie-efficiëntie biedt. Met slechts 2 appartementen per verdieping en in totaal 6 buren, geniet u van onvergelijkbare privacy en rust.

De warme en koude airconditioning via kanalen, samen met een split op de bovenverdieping, garanderen een comfortabele omgeving op elk moment van het jaar. De achtergrondmuziek door het hele huis voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke ruimte.

Wat extra voorzieningen betreft, heeft deze duplex een aparte wasruimte op het terras, die dagelijks functionaliteit en functionaliteit biedt. De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, klaar om in te wonen en te genieten van een unieke levensstijl.

Met de optie om twee parkeerplaatsen en een berging in de onderbouw aan te kopen voor € 30.000 extra, biedt deze woning het gemak en de opslagruimte die u nodig heeft voor uw actieve en moderne levensstijl. Bovendien ligt het strand op slechts 10 minuten afstand, wat een vleugje ontspanning en recreatie toevoegt aan uw dagelijkse leven.

Vergelijken

Share this property

o