Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
500.000€

Huis in het historische centrum van Eslida

5
Bedrooms
6
Bathrooms
285 m2
Size
0 m2
Area
FB2020601
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Gelegen in het natuurpark van de Sierra Espadán en op 15 km van de stranden van de Costa de Azahar (Castellón), ligt het huis in het historische centrum van Eslida en is gebouwd in 1888.

 

Eslida is van Arabische oorsprong en omgeven door bergen, en onderscheidt zich door zijn smalle en zeer steile straatjes. De Sierra de Espadán is een groot bergachtig gebied met ontelbare fonteinen, verse ravijnen en weelderige kurkeikenbossen.

 

Gelegen tussen de wijken Alto Mijares, Alto Palancia en La Plana Baixa.

 

Het gebied dat is uitgeroepen tot natuurpark beslaat zo’n 31.180 hectare. Daarmee is het het grootste beschermde natuurgebied van de provincie Castellón en het op één na grootste van de Valenciaanse Gemeenschap.

 

Het eigendom;

 

Een charmant landelijk huis midden in de natuur en dicht bij de stranden.

 

Het pand heeft 285m2, biedt vijf kamers met hun respectievelijke badkamers geïntegreerd in elk van hen, biedt een koloniale, ontspannen en rustig.

 

Met respect voor de structuur en de originele materialen, is het gerestaureerd in 2005, om het te veranderen in een comfortabele plek die traditie en moderniteit combineert in een prachtige omgeving.

 

Eslida ligt in het hart van de Sierra de Espadán, een centrum voor wandel- en fietsroutes.

 

Het huis ligt in het hart van de stad, samenvallend met het verhoogde gedeelte ervan, dat de bezoeker een prachtig uitzicht op de omgeving biedt. Het dorp staat bekend om zijn talrijke fonteinen, zijn traditie in de productie van honing en de kurk van zijn kurkeiken.

 

Dalt Vila heeft een buitenterras waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht en een glazen terras dat wordt gebruikt als eetkamer, moderne keuken en open concept en woonkamer, er is een slaapkamer voor service en gereedschap. De kamers zijn groot met capaciteit voor 150 cm bedden en koude/warme airconditioning.

Vergelijken

Share this property

o