Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
645.000€

Rust, Inspiratie en Schoonheid: Ontdek Masía Amandi

5
Bedrooms
2
Bathrooms
256 m2
Size
125.000 m2
Area
FC2030698
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Gastenverblijf Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Found Valencia presenteert de indrukwekkende Finca Amandi te koop in Almiserà, op slechts 14 km van het strand van Gandia. Deze boerderij is een waardevolle schat.

Gekenmerkt door een oppervlakte van ongeveer 12.500 m2, is Finca Amandi uniek georganiseerd met twee interne wegen, de noordelijke weg en de zuidelijke weg, die samenkomen bij een elegant vrijstaand huis dat strategisch is gelegen in het midden. Omgeven door een prachtige tuin en een zwembad-vijver biedt deze woning een ongeëvenaarde levenservaring.

De noordelijke weg biedt toegang tot vijf terrassen met olijfbomen, terwijl de zuidelijke weg is verdeeld in acht terrassen met voornamelijk mandarijnfruitbomen. Elk terras heeft zorgvuldig vervaardigde stenen muren, als weerspiegeling van een zorgvuldige transformatie van een hellend terrein naar een terrasvormig cultuurerf.

Bovendien heeft het landgoed een eigen put en een gekanaliseerd systeem voor dekking van irrigatie op elk terras, ondersteund door acties van de POU San Roc. Het zwaartekrachtgestuurde druppelirrigatiesysteem, geïnstalleerd via de vijver, zorgt voor efficiënt waterbeheer. In ontwikkeling is een geïndividualiseerd irrigatiesysteem, goedgekeurd onder de promotie van duurzaam risico met waardevolle subsidies van de Europese Unie en de Consellería de Agricultura.

Veiligheid en privacy zijn gegarandeerd, aangezien het landgoed volledig is omheind met gegalvaniseerd gaas en metalen palen, evenals een gepleisterde muur met ijzerwerk langs de rand richting de openbare weg.

Het huis, met een bebouwde oppervlakte van 256,00 m2 verdeeld over twee verdiepingen, is een architectonisch juweel. De begane grond herbergt een ruim omtrekterras, een gezellige eetkeuken, twee verbonden salons, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De eerste verdieping, toegankelijk via een interne trap, is ontworpen als een open ruimte met hoogwaardige afwerkingen, klaar om te worden omgezet in drie slaapkamers en een badkamer. Momenteel wordt het gebruikt als een collectieve slaapkamer met zeven bedden, met een open loft-achtige indeling.

De afwerkingen van het pand verkeren in uitstekende staat van onderhoud en bieden kwaliteit en comfort

Vergelijken

Share this property

o