Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
145.000€

Grote kans in Gátova.

2
Bedrooms
1
Bathrooms
95 m2
Size
119 m2
Area
FC2030369
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Easy access to schools (private/public) Garage Good access roads Omheind terrein
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Grote kans in Gátova.

Wij bieden deze kans in Gátova op slechts 50 km van Valencia. Charmant huis aan de voet van de bergen in een fantastische natuurlijke omgeving. Het hele huis is gelijkvloers en heeft twee complete slaapkamers met hun kasten. Een uitstekende badkamer en een complete keuken. Een ruime woon-eetkamer met open haard die uitkomt op een groot overdekt terras. Barbecueplaats met gootsteen.

 

De woning heeft ook een garage en een groot dakterras op de bovenste verdieping.

 

Zwembad/cafetaria op slechts 20 meter afstand. Afstand tot de stad: 500 meter waar u vindt: pinautomaat, bars, apotheek, kleine winkels, bakker en slagerij …….

Van de vele toppen en bergen in Gátova beschrijven we er drie vanwege hun bijzondere omstandigheden: El Gorgo, Pico del Águila en Piezarroya.

 

El Gorgo is met zijn 907 meter de hoogste top van de Sierra Calderona. Het is bereikbaar via een onverharde weg naar de basis en via een goed aangegeven pad naar de top. Er is een geodetisch punt van het Nationaal Geografisch Instituut. Het is een zeer populaire plek voor wandelaars vanwege de prachtige uitzichten: de Middellandse Zee, de stad Valencia, de Albufera, enz. die bij helder weer te zien zijn.

De gemeente heeft ook een verscheidenheid aan bars en cafés, waar de bezoeker kan genieten van een goed aperitief, lunch of diner. Tijdens de zomermaanden hebben ze allemaal een terrasdienst, wat op zomeravonden zeer gewaardeerd wordt. U kunt ook terecht in de bar van het gemeentelijk zwembad, dat in de winter in het weekend en in de zomer dagelijks geopend is.

 

Vergelijken

Share this property

o