Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen
620.000€

Renovatieproject met 5 percelen Gilet

5
Bedrooms
2
Bathrooms
900 m2
Size
3.658 m2
Area
FC2030208
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Automatische irrigatie Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Garage Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Wij zijn verheugd u deze grote woning te kunnen presenteren, gelegen in een van de meest prestigieuze urbanisaties van Valencia, La Paz in Gilet, in het noorden van de provincie Valencia. Dit gebied ligt aan de rand van het pittoreske stadje Gilet. Tegelijkertijd geniet het door zijn hoogte van een prachtig uitzicht. Het gebied heeft zeer goed onderhouden straten en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg AP7 Barcelona – Alicante. Er is ook privébewaking in het gebied.

Het hoekpand biedt 450 meter lineaire voorgevel en bestaat uit 5 vlakke percelen van 600-700 m2 elk, met een totaal van 3.658 m2 die volledig kunnen worden gelaten of herverkaveld om maximaal 4 extra huizen te bouwen. Het pand biedt in zijn oorspronkelijke staat 900m2 bebouwd oppervlak, verdeeld over 3 verdiepingen.

De woning heeft 5 slaapkamers, 4 badkamers, wijnkelder, open haard, 3 woonkamers, entertainment ruimte, terrassen. Mooie houten balken, traditionele tegels, beglaasde zolder, dienstruimte.
Het perceel bestaat uit mediterrane tuinen met een breed scala aan bomen en bloeiende struiken die verschillende tuingedeelten creëren. Het zwembad heeft een compleet filtersysteem en een romeinse trap. Al deze details zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van de frisse lucht en het fantastische klimaat van Valencia, en van het prachtige uitzicht op het omliggende platteland.

La Paz Gilet heeft alle stedelijke voorzieningen, waaronder medische centra, lokale en internationale scholen, winkels en diensten, commerciële centra, cafés en bars, apotheken en veterinaire klinieken.
De toegang tot de snelweg A7 (Barcelona-Alicante) ligt op 5 minuten rijden van La Paz. De internationale luchthaven Manises ligt op 25 minuten rijden. Indrukwekkende villa te koop in La Paz, Gilet
Het pand heeft een groot potentieel om gerenoveerd te worden of voor een 4 huizen project. Found Valencia kan u door het hele proces heen helpen.

 

 

 

Vergelijken

Share this property

o