Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
1.150.000€

History House in het centrum van Godella Valencia

4
Bedrooms
2
Bathrooms
225 m2
Size
580 m2
Area
FC2030398
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Historisch huis, op slechts tien minuten van Valencia, in het centrum van het rustige dorp Godella, op een paar stappen van het Plaza de la Ermita, dit prachtige huis uit 1929 is gelegen op een onafhankelijk perceel van 580 m². Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en werd volledig gerenoveerd in 1985, met behoud van alle persoonlijkheid en essentie.

We komen binnen via een grote centrale hal die de verschillende kamers verdeelt. Aan de linkerkant is een prachtige grote eetkamer met een halfronde erker omgeven door grote ramen die toegang geven tot een gezellig terras aan de voorzijde. Verbonden door een prachtige glazen deur komt u in de woonkamer, met open haard, toegang tot de tuin en hoge plafonds met originele balken in beide kamers. Naast deze kamers is de keuken en een functioneel toilet. De communicatie tussen de twee niveaus verloopt via een handige trap. Het slaapgedeelte bevindt zich boven en heeft een comfortabele hal met ingebouwde kasten, een badkamer met een antiek bad en vier tweepersoonsslaapkamers, waarvan één ouderslaapkamer met een grote ingebouwde kledingkast en een terras met uitzicht op de tuin.

Het pand bewaart elementen van historische en architectonische waarde in de modernistische stijl, de hoge plafonds met houten balken in beide woonkamers, het originele massief houten binnenschrijnwerk, de gladde muren en de Porcelanosa stenen vloeren. Bovendien is er een volledig onafhankelijk bijgebouw, binnen het perceel, van ongeveer 60 m², dat oorspronkelijk de garages waren, ideaal om te worden verbouwd tot een appartement of gastenverblijf. De tuin omringt het huis, heeft toegang voor voertuigen en genoeg ruimte om een zwembad te bouwen.

De woning is gelegen in de beste wijk van Godella, dicht bij alle diensten, metro en bus, supermarkt, apotheek, gezondheidscentrum, de beste scholen. Gemakkelijke toegang tot de luchthaven.

Vergelijken

Share this property

o