Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Reduced Price
1.700.000€

Spectaculaire boerderij te koop op 20 minuten van de stad Valencia

6
Bedrooms
6
Bathrooms
1.900 m2
Size
1.100.000 m2
Area
FL10110764
Reference
Key features of this Boerderijen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained building Zwembad
Everything you need to know about this Boerderijen for sale

2.300.000€ verlaagd naar 1.700.000€

Found Valencia presenteert deze spectaculaire boerderij, gelegen in een rustige omgeving van Godelleta op ongeveer 22 km van Valencia.

De snelweg A3 (Valencia-Madrid) ligt op 8 minuten rijden, het vliegveld Manises ligt op 14 minuten rijden en het centrum van Valencia op 20-25 minuten.

Dit grote object van 1.900 m2 is verdeeld over twee verdiepingen op een perceel van 86.000 m2.

Er is een grote entree naar dit object met een prachtig glazen dak. Vanuit deze spectaculaire entreehal is er toegang tot de grotere kamers van het pand die verdeeld zijn over twee verdiepingen.

Er is ook een garage met capaciteit voor meerdere voertuigen. Het pand heeft centrale verwarming, en het zwembad 12x 4M, met druppelirrigatie gesegmenteerd met een programmeur, evenals drie waterputten.

Het perceel zelf biedt veel verschillende gebieden om van het buitenleven te genieten, zoals het zwembad, de barbecue, stallen en een prachtige tuin met fruitbomen in productie.

Het pand is volledig omheind.

Godelleta is een stad gelegen op 28 km van de stad Valencia. De A3 (Valencia-Madrid) is de snelweg die Valencia verbindt, er zijn regelmatig treinen en openbare buslijnen. Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar in Godelleta, waaronder medische centra, scholen, winkels en supermarkten, sportfaciliteiten, lokale markten en apotheken.

Het racecircuit Cheste ligt op 10 minuten rijden met de auto en het vliegveld Valencia Manises ligt op 15 minuten rijden met de auto. Godelleta heeft een actieve sociale kalender met het grote Fallas-festival in maart en zomerfestivals met stierenrennen door de straten van de stad. Een Arabisch kasteel domineert de stad en in de omliggende gebieden zijn er sinaasappel- en olijfboomgaarden. De Bosque Golf and Country Club ligt ook vlakbij Godelleta.

Dit is een prachtig huis voor wie van het buitenleven, paardrijden en tuinieren houdt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vergelijken

Share this property

o