Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
550.000€

Moderne villa in Alcudia Valencia met diensten dichtbij

4
Bedrooms
3
Bathrooms
442 m2
Size
534 m2
Area
FC2020985
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Maximale aandacht voor detail is aangepakt in deze constructie en bezichtiging wordt sterk aanbevolen. Uitstekend gebied met alle hieronder beschreven diensten.  

Gebouwd in 2006, deze goed gepresenteerde woning heeft een perceel van 534m2 en een hoofdgebouw van 442m2 die 4 dubbele slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen + grote semi-kelder omvat.

De verdeling is als volgt:

De begane grond bestaat uit een elegante hal die u toegang geeft tot een grote en lichte woonkamer met aangrenzende eetkamer, deze kamer komt uit op het perceel door middel van schuifdeuren, op deze verdieping vinden we een volledig uitgeruste moderne keuken met een grootte van 30m2 ongeveer, moderne kasten, Silestone werkbladen en roestvrij stalen apparaten ingebed, de keuken leidt naar het terras aan de achterzijde, op deze zelfde verdieping vinden we een wasruimte met een opslagruimte, ten slotte, om deze verdieping te voltooien, is er een Master suite met grote een kleedkamer en badkamer. Vanaf dit punt is er een verbinding met de garage met een automatische deur en capaciteit voor 4 grote auto’s. Op deze verdieping bevindt zich ook een toilet. De kwaliteiten en materialen in dit huis zijn van een uitstekende standaard, zoals de marmeren vloeren en kathedraal type plafonds.

De bovenverdieping bestaat uit 3 tweepersoonsslaapkamers (waarvan twee met toegang tot het terras), een grote badkamer en een woonkamer met toegang tot het terras. De tuinen zijn ontworpen voor weinig onderhoud en hebben gazons en prachtige palmbomen die typisch zijn voor dit deel van de Middellandse Zee.    Er is 1 overdekte veranda of terras dat het hele jaar door gebruikt kan worden en dezelfde uitstekende materialen biedt als het hoofdhuis.    De woning heeft warm/koud duct airconditioning. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en aluminium kozijnen en luiken. De woning biedt massief houten vloeren in het slaapgedeelte, marmer op de begane grond en al het timmerwerk is massief hout.

De lokale gemeentelijke belasting is ongeveer 1.200 euro per jaar

Informatie over de omgeving. 

De omgeving is zeer weelderig en groen en biedt veel buitenactiviteiten. De stad Alcudia is een van de meest geconsolideerde en mooie gebieden om te wonen in Valencia. De stad bruist van het leven en biedt een prachtige en veilige plek om te wonen. Enkele van de beschikbare diensten in Alcudia zijn: internationale en privé scholen, banken, medische diensten en centra, supermarkten (Aldi, Mercadona, Eroski, …); kledingwinkels, sportwinkels, computerwinkels, schoenenwinkels, loterij, bars, pubs, restaurants, cafetaria’s, gemeentehuis, medische centra van de sociale zekerheid, privé medisch centrum, tandartsen, lokale politie, guardia civil, taxi’s, openbare scholen, kleuterscholen, scholen, openbare en privé instellingen. Gemeentelijk sportcentrum en vele particuliere sportscholen.

De urbanisatie van Ismael Tomás is ook gelegen in de gemeente Alcudia, op slechts 7 km van de stad Alzira en ongeveer 25 km van Valencia. Het huis is voorbereid voor de installatie van een lift en een zwembad.

Neem contact met ons op voor onze sleutelklare bouwdiensten.

Vergelijken

Share this property

o