Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.900.000€

Vrijstaand huis of villa te koop in La Cañada,Valencia

5
Bedrooms
7
Bathrooms
700 m2
Size
1.300 m2
Area
2008
Year Built
FC2030431
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Exclusief huis dat zich onderscheidt door het eigentijdse ontwerp van de ruimtes en de zorgvuldige selectie van de materialen, zowel in de architectuur van het huis als in de buitenruimtes, terrassen, tuin en zwembad.

Het huis heeft een uitgesproken hedendaagse esthetiek, dankzij de kubusvormige samenstelling. Het huis bestaat uit stenen muren met grote ramen omlijst met cortenstaal.

De villa is verdeeld over drie verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de dagverblijven en het gastengedeelte. Met een slaapkamer met en-suite badkamer en een gastenbadkamer.  De eerste verdieping is het slaapgedeelte, met drie grote slaapkamers met en-suite badkamers. De halve kelderverdieping tenslotte herbergt de fitnessruimte, studieruimte, bioscoopzaal en spa met kleedkamer. Er zij op gewezen dat het huis twee verticale communicatiekernen heeft die de interne circulatie verbeteren, een lift die inscheept in de hal, en een prachtige zwevende trap met zwarte granieten treden en glazen leuning, zowel de lift als de trap verbinden zelfstandig de drie verdiepingen.

De functionele organisatie van het huis en de relatie tussen de hoofdruimten en de dienstruimten springen in het oog. De indeling is zorgvuldig bestudeerd, zodat de belangrijkste gebruiksfuncties worden aangevuld met opslag-, was- en andere ruimtes.

De buitenruimtes zijn ontworpen voor maximaal genot van de buitenrecreatie, zodat ze verbonden blijven met het huis. Een aangename chill-out ruimte is te vinden naast het meer beboste gedeelte. Op het perceel is voldoende ruimte voor vijf parkeerplaatsen. Het perceel is bereikbaar via twee parallelle straten. De hoofdingang bevindt zich aan de achterkant van het huis, zodat de ruimtes privé zijn en afgeschermd van de straat. La Cañada is een natuurlijk dennenbos op slechts 7 km van Valencia en 5 km van de luchthaven. Bekend als “de long van Valencia” met de nodige diensten om het hele jaar door te leven, en een breed scala aan scholen, medisch centrum, supermarkten, kleine en selecte winkels, metro en bus.

 

 

Vergelijken

Share this property

o