Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
520.000€

Vrijstaand huis op één verdieping gelegen in La Eliana

4
Bedrooms
2
Bathrooms
182 m2
Size
736 m2
Area
1996
Year Built
FC2030691
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Deze vrijstaande gelijkvloerse woning, gelegen in La Eliana, is gebouwd in 1996 en onderging een volledige renovatie in 2015. Met 736 vierkante meter grond en 182 vierkante meter bebouwd oppervlak biedt het pand een praktisch en functioneel ontwerp.

De woonkamer beschikt over een open haard en directe toegang tot de tuin, terwijl de open keuken toegang heeft tot het perceel. Het huis herbergt vier slaapkamers met inbouwkasten, twee complete badkamers (een in de hoofdslaapkamer) en een extern toilet.

Dubbele beglazing van PVC ramen zorgt voor comfort in het huis omdat ze geluid en temperatuur perfect isoleren. Verwarming gebeurt door middel van radiatoren met blauwe warmte, en de porseleinen vloer bootst parket na. De tuin heeft automatische irrigatie, samen met een plek om paella te koken en een berging.

Met een uitstekende locatie op 10 minuten lopen van het dorp, dicht bij het winkelcentrum El Osito, scholen en met gemakkelijke toegang tot de snelweg, presenteert deze woning zich als een handige en goed verbonden optie in La Eliana.Vergelijken

Share this property

o