Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
820.000€

Vrijstaande villa in La Eliana

5
Bedrooms
5
Bathrooms
361 m2
Size
1.651 m2
Area
FC2030400
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Vrijstaande villa in La Eliana op een uitstekende locatie, het pand heeft een perceel van 1.647 m2 en een huis van 312 m2 gebouwd.

Dit pand wordt gekenmerkt door de ruimtelijkheid van alle kamers, het is verdeeld over drie comfortabele verdiepingen.

Op de hoofdverdieping is er een ruime woon-eetkamer met open haard, grote keuken met wasruimte en badkamer. Op deze verdieping is er ook een tweepersoons slaapkamer met dressing en badkamer, zowel de woonkamer als de keuken hebben toegang tot een ruim terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoons slaapkamers, waarvan één met terras en twee complete badkamers.

Op de onderste verdieping is er een multifunctionele ruimte, opslagruimte, wijnkelder en machinekamer.

In de buitenruimte is er een barbecue, volledig geconsolideerde tuin met zwembad.

La Eliana is een van de beste opties om te genieten van een rustige omgeving op een paar kilometer van de stad, het ligt op slechts 13 kilometer ten noordwesten van Valencia, zeer goed verbonden dankzij de metro- en busdienst. Het heeft 4 metrohaltes, particuliere, internationale, staats- en openbare scholen, supermarkten, sportcentra, tennisclubs, paardrijden, winkels in alle sectoren en het grote winkelcentrum El Osito. Het is een stad die absoluut alle diensten van een grote stad heeft.

 

 

Vergelijken

Share this property

o