Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
650.000€

Elegant Vrijstaand Chalet met Charme in de Exclusieve Urb. Montepilar

4
Bedrooms
2
Bathrooms
331 m2
Size
681 m2
Area
2001
Year Built
FP3041028
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein Parking whiten boundaries Schools proximity good Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Gelegen in de prestigieuze wijk Montepilar, biedt dit charmante vrijstaande chalet een prachtig perceel van 681 vierkante meter, met een imposante woning van 331,40 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen en een ruime kelder.

Ruim en Gezellig Interieur De begane grond van 149,50 vierkante meter biedt een entreehal van 11,5 vierkante meter, een ruime woon-eetkamer van 33 vierkante meter met een gezellige open haard, een keuken van 16 vierkante meter met toegang tot het overdekte terras en het prachtige zwembad, een wasruimte van 6 vierkante meter, een hoofdslaapkamer van 16 vierkante meter met een elegante kleedkamer van 8 vierkante meter en een geïntegreerde complete badkamer. Het heeft ook een andere kamer van 11 vierkante meter en een extra volledige badkamer.

Privéruimtes en Prachtig Uitzicht De bovenverdieping, met 63 vierkante meter, heeft een kamer van 15,60 vierkante meter met toegang tot een open terras, een kleedkamer van 6 vierkante meter en een ruime studio van 23,50 vierkante meter met toegang tot een ander buitenterras. Het heeft ook een volledige badkamer voor het gebruik van deze ruimtes.

Moderne Voorzieningen en Technologie De kelder van 45 vierkante meter biedt extra ruimte voor diverse activiteiten. De woning is uitgerust met verwarming op aardgas, airconditioning verbonden met zonnepanelen, 2 splitseenheden op de begane grond en twee op de bovenverdieping. Bovendien hebben de aluminium ramen dubbel glas, horren, rolluiken en veiligheidshekken. Het huis is uitgerust met 10 extra zonnepanelen en een batterij, een waterontharder, een omgekeerd osmosesysteem, inbraak- en brandalarm, evenals een zwembad met filterinstallatie en een geconsolideerde tuin met automatische irrigatie. Alle binnen- en buitenverlichting is ontworpen met geavanceerde LED-technologie.

Privileged Location and Modern Convenience Op slechts 15 minuten loopafstand van het metrostation en supermarkten, en op slechts 20 km van de bruisende stad Valencia en haar prachtige stranden, biedt deze woning een perfecte combinatie van rust en toegang tot moderne voorzieningen.

Aarzel niet om deze kans te grijpen om in dit idyllische chalet te wonen dat een exclusieve en moderne levensstijl biedt! Neem contact met ons op voor een rondleiding.Vergelijken

Share this property

o