Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
430.000€

Prachtig huis te koop in Meliana.

4
Bedrooms
3
Bathrooms
400 m2
Size
550 m2
Area
FC2030378
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Omheind terrein
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Prachtig huis te koop in Meliana. In de beste buurt van het dorp.  Met een prachtige gevel, verdeeld in begane grond en twee verdiepingen plus kelder, met toegang tot garage met doorwaadbare plaats. In zijn 400m2 gebouwd, vinden we:

Op de begane grond: Grote verdeler met trap naar de andere verdiepingen, een kamer die momenteel wordt gebruikt als woonkamer, een badkamer, een grote keuken en toegang tot de patio waar zich een barbecueplaats en een garage bevinden.

Op de 1e verdieping: een zeer ruime woonkamer met verschillende kamers, bargedeelte en open haard. Op deze verdieping is er een groot dubbel balkon.

Op de 2e verdieping: Vier tweepersoons slaapkamers, de ouderslaapkamer met eigen badkamer, nog een badkamer. In de kelder is er een grote open ruimte die gebruikt wordt als speelruimte, fitnessruimte, opslagruimte …..

Het huis is in perfecte staat om te leven, het heeft video-intercom, marmeren vloeren in het hele huis, alle kasten zijn gekleed, timmerwerk van massief hout, alle sluitingen zijn van dubbele climalit, splits van airconditioning in verschillende kamers van het huis, centrale verwarming en open haard.

Het strand van Meliana is in een van de laatste rapporten van Greenpeace gekwalificeerd als een van de maagdelijke stranden van de Comunitat Valenciana. Meliana is een kleine kustplaats in de regio Horta Nord. Het ligt ten noorden van de hoofdstad van de Turia en is een van de steden die de afgelopen jaren de grootste demografische groei heeft gekend, aangezien het op minder dan 7 kilometer van de stad Valencia ligt.

Vergelijken

Share this property

o