Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
1.600.000€

Uniek stuk onroerend goed in Museros

10
Bedrooms
4
Bathrooms
403 m2
Size
48.848 m2
Area
1958
Year Built
FC2030206
Reference
Key features of this Gebouwen en Commercieel
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Zwembad
Everything you need to know about this Gebouwen en Commercieel for sale

Een uniek stuk in Valencia te koop met bedrijfsoverdracht.

Unieke landelijke woning te koop, gelegen op 24 km van de stad Valencia, Spanje. Dit is een unieke kans om deze klassieke Spaanse woning te verwerven, gelegen op 4 km van de zee, in een unieke omgeving, omringd door zijn eigen sinaasappelboomgaarden. De landelijke woning is momenteel ingericht voor het houden van evenementen en heeft een gevestigd en actief bedrijf in evenementen en tijdelijke verhuur van gastenverblijven. Bel telefonisch voor informatie over de overdrachtsprijs, inclusief vergunningen en inkomensinformatie.

De architectonische stijl van deze woning is in overeenstemming met de traditionele Spaanse stijl en is omringd door 48.848m2 aan tuinen en sinaasappelvelden.

Er is een hoofdvilla van 403m2 met een grote binnenplaats van 121m2, ruime vertrekken, 2 stallen en nog veel meer. Het beschikt ook over een groot zwembad, volgroeide tuinen met mediterrane boomsoorten zoals jacaranda, pijnbomen, palmbomen en bloeiende planten, evenals een uitzonderlijk uitzicht over de 34.071m2 sinaasappelboomgaarden van het ras Navelina.

Gebouwd in 1958 en gerenoveerd in 1990, heeft het hoofdgebouw van 403m2 8 slaapkamers en 3 badkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Er zijn 5 slaapkamers op de begane grond en 3 op de bovenverdieping. In de hele woning zijn er unieke kenmerken zoals hoge plafonds met zichtbare houten balken, traditionele Valenciaanse tegels, boogdeuren, zeshoekige tegels en volgroeide mediterrane tuinen. Found Valencia kan helpen bij alle aspecten van de bouw en planning.

De hoofdtoegangsweg leidt naar een groot open terras aan de voorkant van het hoofdgebouw en de hoofdingang.

Het terras biedt voldoende ruimte voor entertainment en dineren, en beschikt ook over een barbecue. Het hoofdzwembad is betegeld en heeft een unieke vorm. Daarnaast is er een ruime kas die ideaal is voor vieringen.

Het pand is omgeven door prachtige palmbomen en groenblijvende bomen, met een uitzonderlijk uitzicht over de sinaasappelboomgaarden van het pand, het omringende landschap en de zee.

Er is een bijgebouw dat is omgebouwd voor extra gastenverblijven.

Deze unieke woning biedt uitstekende mogelijkheden voor gebruik als privéwoning of voor een reeds bestaande commerciële onderneming. Het bevindt zich op 4,5 km van de stad, waar alle stedelijke voorzieningen beschikbaar zijn, zoals medische centra, scholen, winkels, lokale diensten, winkelcentra, cafés en bars, apotheken en dierenklinieken.

De zee is zeer dichtbij en is een populaire bestemming.

Afmetingen: Aangelegde ingang – 6.671m2, Sinaasappelvelden – 20.616m2, Boomgaarden – 17.867m2, Tennisbaangedeelte – 3.088m2, Gebouw op een aangelegd perceel van 606m2.

Bestaat uit: Hoofdgebouw – 403m2, Opslagruimte en stal – 178m2, Ingangsbinnenplaats – 121m2, Terrassen – 134m2. Totaal – 836m2.

Vergelijken

Share this property

o