Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Renovated
3.590.000€

Exclusief landgoed met 11 slaapkamers in Naquera Valencia

11
Bedrooms
12
Bathrooms
1.441 m2
Size
7.059 m2
Area
1970
Year Built
FC2030239
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale
Found Valencia is verheugd deze spectaculaire villa te presenteren, gelegen in het hart van de Sierra Calderona, op slechts 30 km van de stad Valencia.
Een unieke kans om te genieten van de natuur zonder luxe op te geven. De de accommodatie is recentelijk gerenoveerd met ecologische en duurzame materialen van de beste kwaliteit en met respect voor het milieu. De oprit leidt naar een enorme patio die dienst doet als parkeerplaats.
Naast de toegangsweg zijn de kamers voor de opslag van de gereedschappen van tuin- en bewerkingscentrum. Het grootste aandachtspunt is het volumineuze terras van 180m2 met een stortbak in het midden.
Als grote distributeur voor het gehele pand, de 11 slaapkamers hebben allemaal een eigen complete badkamer. 5 ruimtes met verschillende maten, en een grote ruimte van 120 m2 als multidisciplinaire kamer met een adembenemend uitzicht met de zee op de achtergrond.
Het zwembad is omgeven door een ontspanningsruimte een tuin met een groot oppervlak dat plaats biedt aan ongeveer 20 ligstoelen. Het zonnige zwembad wordt geleidelijk omgevormd tot een ontspannings- en promenadegebied platteland.
Alle timmerwerk en ramen in het pand zijn van de hoogste kwaliteit met dubbele beglazing en UV-bescherming. Het huis heeft verwarming centraal door radiatoren en versterkt met pelletkachels en airconditioning koud/onafhankelijk heet. De vloeren zijn gemaakt van duurzaam ecologisch kurk in de hallen en slaapkamers. Warm water wordt verkregen door zonnepanelen.
De accommodatie beschikt over wifi en een volledig brandbestrijdingssysteem. Slim systeem en domoticasysteem geïnstalleerd om het gebruik en de optimalisatie van de energie van het huis. Het pand heeft 5 spectaculaire terrassen, allemaal met uitzicht op de zee.
Het ligt op slechts 4 km van het stadscentrum, waar alle diensten zijn gevestigd. Alle stedelijke voorzieningen zijn beschikbaar, waaronder medische centra, scholen, handel en diensten winkels, supermarkten, cafés en bars, apotheken en dierenklinieken.
Naast het idee van elegantie en architectuur, biedt deze accommodatie een concept residentieel waar comfort en elegantie gecombineerd worden met respect voor de natuur in een sfeer van diepe ontspanning en welzijn.

Vergelijken

Share this property

o