Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
635.000€

Prachtig gezinshuis in Naquera Valencia

5
Bedrooms
4
Bathrooms
272 m2
Size
1.072 m2
Area
2007
Year Built
FC2030719
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Found Valencia brengt een fantastisch familiehuis op de markt, gelegen in de prachtige omgeving van Naquera en op slechts 25 minuten van de stad Valencia.
Het grote 272 huis staat op een 1072 m2 plat, en biedt een groot terras om te dineren of te entertainen, we kijken uit over de groene heuvels en het weelderige platteland van Naquera.
Het huis biedt een grote hal, aan de rechterkant hebben we een keuken met voldoende ruimte om te dineren, aan de linkerkant een grote woonkamer. Deze verdieping biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet. De elegant ingerichte trap geeft toegang tot de tweede verdieping, met een grote hal die ons toegang geeft tot een kantoorruimte met uitzicht voor de thuiswerker, nog 2 slaapkamers en een complete badkamer.
De slaapkamers hebben allemaal ingebouwde kasten en er is veel natuurlijk licht zodra je binnenkomt.

Het exterieur biedt een BBQ-ruimte en een vlakke tuin, het zwembad kijkt uit over het prachtige uitzicht en het bezichtigen van deze woning wordt ten zeerste aanbevolen.

 

Vergelijken

Share this property

o