Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
260.000€

Onafhankelijk Landhuis In Ontinyent, Valencia

4
Bedrooms
2
Bathrooms
228 m2
Size
4.146 m2
Area
2003
Year Built
FP2030730
Reference
Key features of this Villas
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Emergency services in area Garage Glasvezel internet Good access roads Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Villas for sale

Wij presenteren dit landhuis van 228 vierkante meter op een perceel van 4.146 vierkante meter. Het bevindt zich in Ontinyent, in een zeer rustige omgeving met zeer mooie uitzichten op de vallei.

Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we de woonkamer met open haard en houtoven, de keuken met houtkachel, twee tweepersoonsslaapkamers en een complete badkamer. Op de eerste verdieping vinden we nog 2 slaapkamers, waarvan één met toegang tot een mooi terras en nog een complete badkamer.

Buiten kunnen we genieten van twee gebieden, het zwembad en de barbecuezone. Daarnaast is er nog een keuken, evenals een badkamer-kleedkamer en twee opslagruimtes.

Aan de andere kant van de tuin, en al wat overblijft van het perceel, tot meer dan 4.000 vierkante meter, zijn fruitboomplantages. Het overgrote deel van de plantages zijn olijfbomen. Er zijn ook amandelbomen, sinaasappelbomen, citroenbomen, vijgenbomen en wijngaarden.

Het is een geweldige kans om te leven in de natuur, of als vakantiehuis.Vergelijken

Share this property

o