Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
795.000€

Villa te koop in Cruz de Gracia Paterna Valencia

4
Bedrooms
4
Bathrooms
511 m2
Size
810 m2
Area
FC2030129
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Woning op uitstekende locatie in een privé urbanisatie met toegangscontrole.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van 511m2  op een perceel van 810 m2, en een comfortabele verdeling aangezien de dag- en nachtgedeelte duidelijk van elkaar zijn onderscheiden.

Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer van waaruit toegang is tot de tuin, een grote keuken uitgerust met hoogwaardige apparatuur, een wasruimte en een complete badkamer. Vanuit alle kamers op de begane grond is directe toegang tot het erf hebben.

Op de eerste verdieping heeft het nachtgedeelte twee tweepersoons slaapkamers met een complete badkamer elk met ingebouwde kasten en de hoofdkamer met badkamer en kleedkamer, alle kamers op deze verdieping hebben een terras.

De zolder, een enkele open ruimte met meerdere functies, kantoor, bibliotheek, speelkamer, etc., heeft een overdekt terras van ca. 40 m2.

De garage heeft een capaciteit voor 6 voertuigen en een ruimte van 150 m2 voor meervoudig gebruik, een fitnessruimte, kelder, polyvalente ruimte, enz. Deze ruimte heeft mechanische beluchting voor de concentratie van CO2 van de voertuigen.

De kwaliteiten en afwerkingen van het pand zijn onder andere pre-installatie van de lift, thermische zonne-energie, akoestisch thermisch buitenschrijnwerk, elektrische rolluiken, A / C enz.

Het gebied.

De urbanisatie ligt op 8 km van de stad Valencia met directe toegang tot zowel Alicante, Barcelona als Madrid, buslijn in dezelfde urbanisatie, dicht bij allerlei diensten zoals bioscopen, restaurants, supermarkten en winkelcentra van internationale scholen, gezondheidscentra en een multisportcomplex in dezelfde urbanisatie voor verschillende sportactiviteiten.

Vergelijken

Share this property

o