Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury
880.000€

Luxe woning in Picassent Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
474 m2
Size
1.024 m2
Area
2012
Year Built
FL10110767
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Modern building Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Schools proximity good Well maintained building Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Prachtige woning van modern design in geconsolideerde urbanisatie met particuliere beveiliging zeer dicht bij de stad Picassent en uitstekende communicatie met de stad Valencia via de snelweg.
Het pand onderscheidt zich door zijn zorgvuldige ontwerp van de buitenkant, die het mogelijk maakt om vanuit elke hoek te genieten van het prachtige uitzicht dat wordt geboden door de grote terrassen, is verdeeld over twee comfortabele verdiepingen.
De hoofdverdieping heeft een prachtige woonkamer met geïntegreerde keuken volledig uitgerust en wasruimte, deze plant voor zijn grote hoogte en ramen maakt het heeft een indrukwekkende helderheid, op deze zelfde verdieping heeft een grote woonkamer en een tweepersoons slaapkamer met een badkamer.
Op de eerste verdieping is het nachtgedeelte omgeven door een groot terras waar zich twee tweepersoonsslaapkamers bevinden met een badkamer en de master suite die ook een geïntegreerde badkamer heeft.
In het lagere gebied heeft een grote multifunctionele kamer met een badkamer en berging, aan de buitenkant van het huis heeft een prachtig verblijf gesloten ontwerp in overeenstemming met de stijl van het pand waar deze barbecue-paellero volledig uitgerust tot in het kleinste detail in dit gebied is ook het grote zwembad.
Benadrukken de prachtige kwaliteiten en afwerkingen zorg tot in het kleinste detail als vloerverwarming, alle afwerkingen en afwerking in staal, A / C koude warmte leidingen, exterieur carrpintería met beveiligingssysteem in de automatische rolluiken, complete domotica in het hele huis dat wordt bediend vanaf de mobiele telefoon.
De garage met grote capaciteit overdekte veranda.
De urbanisatie heeft een sociale club met sportfaciliteiten waaronder een zwembad en een restaurant, in de buurt op slechts 2 km is er een golfbaan onlangs aangelegd.
Aarzel niet om contact op te nemen met Found Valencia voor meer informatie.

 

 

Vergelijken

Share this property

o