Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
479.000€

Villa in Andalusische stijl met twee onafhankelijke ateliers.

4
Bedrooms
3
Bathrooms
550 m2
Size
1.489 m2
Area
FC2020304
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gazons Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein Outdoor dining areas Parking whiten boundaries Well maintained property Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Gevonden in Valencia een groot huis in Andalusische stijl met een aparte werkplaats.

Het huis is gebouwd in het jaar 2000 en ligt dicht bij de stad Picassent, op slechts 15-20 minuten rijden van de stad Valencia.

Gelegen in een landelijke omgeving, maar op slechts 15-20 minuten rijden van Valencia stad, presenteren we een uniek huis te koop in Picassent Valencia Het architectonische ontwerp is een Andalusische masia. De woning bestaat uit het volgende;

Perceel van 1489m2 en een bebouwde oppervlakte van 550m2. Er is ook een garage en een apart bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als kunststudio. Dit bijgebouw is ideaal voor het creëren van gastenverblijf, ook biedt dit object een lagere verdieping in het hoofdgebouw van 80m2 die momenteel een extra studio is.

Het hoofdhuis bestaat uit een grote volledig ingerichte keuken en eethoek, wasruimte, grote woonkamer met open haard, grote entreehallen, 4 zeer grote tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kasten. De vloeren zijn van handgemaakte tegels en het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Er zijn verschillende terrassen om te genieten van zon en schaduw en de tuinen hebben een volledig irrigatiesysteem. Het zwembad ligt perfect op het perceel en geniet zowel van de schaduw als van direct zonlicht. De gemeentebelasting of IBI bedraagt in totaal 1300€ per jaar.

Vergelijken

Share this property

o