Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury
950.000€

Grote moderne woning in Puzol Valencia

5
Bedrooms
6
Bathrooms
500 m2
Size
993 m2
Area
B2030389
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Grote moderne woning in Puzol Valencia zittend op 993m perceel in een prestigieuze residentiële urbanisatie dicht bij Valencia.

Het huis ligt op 15 minuten rijden van het centrum van Valencia. De woning is gebouwd in 2007 en heeft 5 slaapkamers en 6 badkamers. De woning is onderhouden tot een uitstekende standard.Spread over 3 verdiepingen (met een interieur lift) de ingang van het pand op de begane grond, via een overdekte veranda met eetkamer capaciteit om te vermaken en mooi uitzicht op het zwembad zwembad. De centrale hal leidt naar een moderne keuken met uitstekende kwaliteitsnormen, met inbegrip van siltstone tellers, Er is ook een complete badkamer en de belangrijkste woon / eetkamer met veel licht met een grootte van 50m2.Het loungegedeelte van deze kamer heeft een open haard en leidt via schuifdeuren met dubbele beglazing naar een overdekt terras, dat leidt naar de aangelegde tuinen en gazon.

De benedenverdieping heeft een tweepersoons slaapkamer met een grote ingebouwde garderobe. De tweede verdieping bestaat uit een master en-suite met complete badkamer en verzonken jacuzzi bad. Een tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer, een tweepersoons slaapkamer en een tweede tweepersoons slaapkamer die uitkomt op een groot terras met indrukwekkend uitzicht. Nog 2 badkamers completeren dit gedeelte.

De kelderverdieping bestaat uit een grote speelkamer, een complete badkamer met douche, een onafhankelijke bijkeuken en tot slot een grote garage met capaciteit voor 3 auto’s op zijn minst.

Het zwembad is prachtig ontworpen en heeft een compleet filtratie systeem.Het terrein is volledig aangelegd en gazon met geïntegreerde sprinkler systemen. De oprit is verhard en de hoofdpoorten zijn elektrisch.

Deze urbanisatie biedt privacy en rust, nabijheid van diensten en gemakkelijke toegang tot snelwegen, en scholen. Er is een goed gevestigde sportclub op slechts enkele minuten van het huis met 4 zwembaden, 4 tennisbanen, 2 Fronton tennisbanen, voetbalveld, kleine golf inch, Paddle rechtbanken, een park voor kinderen, bar, restaurant en barbecues. Dit is een van de mooiste sociale club van Valencia en ideaal voor het gezinsleven.De lokale gemeentebelasting (IBI) is 1100€ per jaar, en gemeenschapsgeld 165€ per kwartaal.Neem contact met ons op over onze op maat gemaakte relocation services. Ref; B2030389

Vergelijken

Share this property

o