Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
1.550.000€

Indrukwekkend eigendom met een hoofdvilla in de urbanisatie Los Monasterios

15
Bedrooms
13
Bathrooms
583 m2
Size
9.000 m2
Area
1990
Year Built
FL10110751
Reference
Key features of this Luxe Woningen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Gazons Glasvezel internet Good access roads Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Luxe Woningen for sale

Indrukwekkend landgoed met een hoofdvilla en diverse andere gebouwen in de urbanisatie Los Monasterios met uitstekende voorzieningen.

Dit spectaculaire landgoed is gelegen in het hart van de Sierra Calderona, in het gebied van Los Monasterios, met eigen beveiliging en uitstekende sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld, paddle- en tennisbanen.

Het is een uniek landgoed in dit gebied met een oppervlakte van meer dan 9.000 m² en met verschillende gebouwen. Het heeft een prachtig meer, een zwembad en verschillende terrassen met prachtig uitzicht op de Calderona bergketen.

Op het landgoed bevinden zich twee huizen van 87 m² en 194 m², evenals verschillende gastenkamers bestaande uit 1 slaapkamer en 1 badkamer, verspreid over het terrein. De huizen zijn volledig uitgerust met verwarmings- en koelsystemen en bieden in totaal 15 slaapkamers en 13 badkamers.

 

 

Vergelijken

Share this property

o