Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Reduced Price
550.000€

Uitstekende nabijheid van het strand en de stad Valencia.Urb Monte Picayo

4
Bedrooms
4
Bathrooms
248 m2
Size
1.157 m2
Area
FC2020906
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Excellent motorway access Garage Gazons Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Wij zijn verheugd u een prachtige woning van 248m2 op de markt te presenteren, omgeven door rust en een prachtige groene omgeving op een perceel van 1157m2.

De harmonie en het evenwicht van de ruimtes zijn gecombineerd voor uw plezier. Door de uitstekende ligging en de hoogte zijn de uitzichten op de kust en de omliggende vallei voortreffelijk.

De woning is gebouwd op een groot perceel van 1.157m2 verdeeld over twee hoogtes die een bebouwde oppervlakte van 248m2 in totaal beslaat.

De toegang tot het eigendom is via een brede geplaveide gang die rechtstreeks naar de garageruimte leidt. We worden verwelkomd door een overdekt L-vormig schaduwrijk terras dat een ideale plek biedt om te entertainen of te dineren, maar ook veel natuurlijk licht het huis binnen laat stromen.

Dit gebied biedt een spectaculair uitzicht op zee en de bergen.

Eenmaal in dit prachtige huis vinden we een grote woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste keuken en een wasruimte. De verdieping wordt gecompleteerd met een complete badkamer met douche en een tweepersoons slaapkamer.

Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en van hen een grote Master en-suite met kleedruimte en geïntegreerde badkamer.

De buitenruimte heeft een groot terras en een tuin, evenals een groot zwembad van 12X6m met zuiveringsinstallatie en ten slotte een kleedkamer ruimte om service te verlenen.

Uitgerust met dubbele beglazing, airconditioning en centrale verwarming, marmeren vloeren, kortom met kenmerken, afwerkingen en hoogwaardige materialen die het een prachtige villa maken.

Bezichtiging wordt sterk aanbevolen voor klanten die rust en stilte willen, maar met een uitstekende nabijheid van het strand en de stad Valencia.

Vergelijken

Share this property

o