Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Hervormen Nieuws
390.000€

2 Stadswoningen bij het strand.

4
Bedrooms
2
Bathrooms
390 m2
Size
0 m2
Area
FP3040989
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Omheind terrein
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Twee onafhankelijke huizen van 140m² in een van de hoofdstraten van Tavernes de la Valldigna (Valencia). Een ervan is instapklaar, met vier slaapkamers, woonkamer, badkamer en volledig ingerichte keuken. De andere staat leeg, beide hebben het dak gerestaureerd.

Gelegen in de regio La Safor, op 54 km van de hoofdstad Valencia. De stad Tabernes is het grootste stedelijke centrum in de Valldigna, een hoefijzervormige vallei omsloten door bergketens, de laatste uitlopers van het Iberische en Betische gebergte, en open naar het oosten naar de mediterrane kustvlakte.

Het milde klimaat is te danken aan de combinatie van de zeebries en de 2800 uren zon per jaar. Het ligt op 2 km van het strand en heeft een station van de Renfe lokale trein, die Tavernes verbindt met Valencia en Gandía op de C-1 Valencia lokale treinlijn, evenals met nabijgelegen steden zoals Jaraco en Cullera.

 

Vergelijken

Share this property

o