Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Reduced Price
440.000€

Eigendom te koop in Valencia, El Vedat de Torrente

5
Bedrooms
3
Bathrooms
392 m2
Size
965 m2
Area
FC2020168
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Eigendom te koop in Valencia, El Vedat de Torrente.

 

Dit is een uitstekende locatie op 20 minuten van Valencia Stad. Toegang tot alle stedelijke voorzieningen zijn binnen 5 minuten rijden van het pand, nieuwe winkelcentra, benzinestations, AP7 snelweg van Barcelona naar Alicante, Torrent stad ligt op 5 minuten rijden en biedt alle stedelijke voorzieningen die nodig zijn, met inbegrip van medische centra, banken, winkels, dierenartsen en 2 metrostations met een uitstekende toegang tot Valencia en de luchthaven van Manises.

 

Dit is een grote familie woning, gebouwd in 1992, het terrein meet 965m2 en de hoofdvilla meet 392m2 en is verdeeld over 3 verdiepingen. Er zijn 5 tweepersoons slaapkamers en drie badkamers met een extra badkamer naast het zwembad.

 

De zit/eetkamer is ruim en heeft een open haard. De keuken is volledig ingericht en heeft een eethoek. Er is een elektrische oven en een gasfornuis. Er is een tweede zitkamer die uitkomt op het terras bij het zwembad. Er is een gastenslaapkamer op de begane grond, 3 slaapkamers waaronder de master en-suite met eigen balkon bezetten de tweede verdieping en de vijfde slaapkamer ligt weer op zolderniveau met eigen balkon. T

 

Er is centrale verwarming op aardgas met radiatoren in het hele pand en er is vloerverwarming. Er zijn airco’s in de hoofdslaapkamer en de bovenste gastenslaapkamer.

 

Ramen zijn thermoliet met aluminium kozijnen. Er zijn rolluiken en veiligheidsrails aangebracht op alle ramen en deuren.

 

Het terrein is volledig aangelegd en aan de voorzijde is er een visvijver omringd door een rotstuin. Er is een carport voor 2 auto’s aan de linkerkant van de villa. De achterste tuinen zijn verdeeld in het zwembad, dat is omgeven door een groot terras en leidt tot een grote gazebo en onderhoudend gebied, grenzend aan een grote Spaanse stijl barbeque en een buitenkeuken. De achterste tuinen zijn gazon met volwassen bomen en bloeiende struiken.

Vergelijken

Share this property

o