Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
450.000€

Een indrukwekkend ruim chalet in Altury, Turis

5
Bedrooms
2
Bathrooms
350 m2
Size
1.400 m2
Area
FC2020110
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Een bijzonder chalet met een zeer aangenaam en uniek uitzicht in de Altury urbanisatie, Turís.

Zonder twijfel een van de mooiste woningen in dit gebied, zowel vanwege het spectaculaire uitzicht als de kwaliteit van de gebruikte materialen.

We betreden het huis in het daggedeelte met een ruime woonkamer met een turbineschoorsteen (die de warmte door het hele huis verspreidt), een eethoek en een prachtig plafond. Aan de voorkant is er een keuken en aan de linkerkant vinden we 2 slaapkamers en een badkamer.

Op de bovenste verdieping hebben we 3 ruime slaapkamers met mooie terrassen rondom, en een complete badkamer.

De buitenruimte bevat een afgesloten garage, een paellero, een zeer groot zwembad, een mooie gazebo, een mooie visvijver, grote terrassen met een verzorgd landschap.

Het chalet profiteert van het prachtige open uitzicht in alle oriëntaties, dankzij de hoge ligging in de urbanisatie, en de grote terrassen rondom het huis.

De woning is gelegen in Altury urbanisatie, 10min van Turís en 30min van Valencia. Het omliggende gebied heeft uitstekende diensten, kwaliteit sportfaciliteiten, een sportcentrum, scholen, instituten en zelfs een muziekconservatorium. Openbaar vervoer is beschikbaar in de buurt naar Valencia centrum en naar andere nabijgelegen steden.

Vergelijken

Share this property

o