Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
320.000€

Ruim en licht appartement in Valencia

4
Bedrooms
2
Bathrooms
140 m2
Size
0 m2
Area
FP3041034
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Garage Glasvezel internet Good access roads Metro in area Schools proximity good Underground parking Well maintained building Well maintained property
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Wij presenteren u dit indrukwekkende appartement van 140 vierkante meter, gelegen in een rustige buurt op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Valencia. Het biedt een perfecte combinatie van comfort, helderheid en elegantie.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en uitnodigende hal die leidt naar een royale woon-eetkamer. Deze ruimte valt op door zijn helderheid, dankzij een groot balkon en ramen die het hele jaar door natuurlijk licht binnenlaten, waardoor een warme en gastvrije sfeer ontstaat.

De slimme indeling van dit huis gaat verder met een gang die leidt naar een volledig uitgeruste keuken. De veelzijdigheid van deze ruimte biedt de mogelijkheid om het te openen naar de eetkamer met een scheidingswand, waardoor de optie ontstaat van een moderne en ruime ruimte met geïntegreerde keuken. De royaal bemeten keuken is momenteel uitgerust, inclusief apparatuur, en een galerij met een aparte ruimte voor de was.

Vervolgens zijn er twee tweepersoonsslaapkamers met kasten en opbergruimte, die comfortabele accommodatie bieden voor het gezin of gasten. De hoofdbadkamer is elegant gerenoveerd en uitgerust met een douche. Bovendien bieden ingebouwde kasten in de hele gang waardevolle opbergruimte.

De hoofdslaapkamer, ook met ingebouwde kasten, heeft een eigen badkamer met een bad. De laatste kamer, momenteel gebruikt als extra woonkamer, valt op door zijn helderheid dankzij een erker en een ander balkon met een kleine ingebouwde kast voor extra opbergruimte.

De locatie van dit appartement is uitzonderlijk, in een rustige buurt die perfect is verbonden met het centrum van Valencia. U zult genieten van de nabijheid van het openbaar vervoer dat u gemakkelijk naar universiteiten, het strand en andere belangrijke bestemmingen in de stad brengt.

Als waardevolle extra omvat deze woning een parkeerplaats van 22 vierkante meter, waardoor gemak en veiligheid worden geboden voor uw voertuig. Mis niet de kans om dit juweeltje van een woning te bezitten dat stijl, functionaliteit en een bevoorrechte locatie combineert.Vergelijken

Share this property

o