Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
159.000€

Nieuw huis op de begane grond met toeristenvergunning in Valencia

1
Bedrooms
1
Bathrooms
44 m2
Size
0 m2
Area
129891
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Easy access to amenities Glasvezel internet Metro in area Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Met genoegen presenteren wij deze verzameling van vier nieuw gebouwde toeristische appartementen, die een onvergelijkbare accommodatie-ervaring bieden. Deze appartementen liggen in het hart van Valencia en zijn ontworpen met uw comfort en gemak in gedachten.

Elke unit wordt in oktober van dit jaar opgeleverd, volledig gemeubileerd en instapklaar, met een modern en elegant ontwerp dat de charme van de stad weerspiegelt. Bovendien zijn alle units aangepast en hebben ze een eigen ingang, wat privacy en vrijheid biedt.

Met een woonoppervlak van ongeveer 44 m2 biedt elk appartement een indeling in loftstijl die de ruimte en functionaliteit maximaliseert. De open woonkamer en keuken nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van momenten van gezelligheid, terwijl de ruime slaapkamer een goede nachtrust garandeert. Daarnaast beschikt elke unit over een royale badkamer en ingebouwde kasten in de gang, waardoor er voldoende opbergruimte is voor uw spullen.

Als meerwaarde zijn deze appartementen voorzien van ruimte voor fietsenstallingen, onder regeling voor een toeristenvergunning.

Wij zijn er trots op u maximale transparantie en veiligheid te bieden. Alle appartementen hebben het certificaat van stedelijke compatibiliteit en de toeristenvergunning goedgekeurd door de gemeenteraad van Valencia. Bovendien is er een uitgebreide analyse van de kosten en de winstgevendheid per eenheid uitgevoerd, wat een solide en winstgevende investering garandeert.

Om u een nog meeslependere ervaring te geven, bieden wij de mogelijkheid om de appartementen te verkennen via een virtuele tour en het kwaliteitsrapport te raadplegen, waar u details vindt over de hoogwaardige materialen en afwerkingen die bij de bouw zijn gebruikt.

Wij zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw ideale investering in Valencia. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over deze strategische opportuniteit.

Vergelijken

Share this property

o