Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit
515.000€

Gerennoveerd Appartement met Charme en Terras

1
Bedrooms
1
Bathrooms
63 m2
Size
0 m2
Area
1980
Year Built
129964
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Easy access to amenities Elevator Excellent motorway access Glasvezel internet Good access roads Metro in area Outdoor dining areas Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Dit appartement op de tweede verdieping, gelegen in een hoogwaardig gebouw uit 1980, biedt een unieke kans om te wonen in het stadscentrum, op slechts een steenworp afstand van het iconische marktplein. Gelegen aan een voetgangersstraat, zijn rust en het ontbreken van verkeer kenmerkend voor deze woning.

Met 63m2 bebouwd oppervlak, waarvan 58m2 bruikbaar zijn, is dit huis zorgvuldig gerenoveerd om een moderne en gezellige sfeer te bieden. Het beschikt over een ruime woon-eetkamer, badkamer en de hoofdslaapkamer.

Het hoogtepunt van deze woning is echter het indrukwekkende terras omzoomd met bomen. Een fantastische ruimte die een bijzondere charme toevoegt aan de woning.

Bovendien is het vermeldenswaard dat de woning een toeristische vergunning heeft, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel mensen die op zoek zijn naar een permanente woning als voor investeerders in vakantieverhuur. De continuïteit van deze vergunning is onderhevig aan overweging.

Kortom, deze woning biedt het beste van twee werelden: een bevoorrechte locatie in het stadscentrum en een gezellige, moderne ruimte met een uitzonderlijk terras. Mis deze kans niet om van deze plek uw thuis of investering te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen!

Vergelijken

Share this property

o