Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
900.000€

Property for sale in landmark building of valencia.

5
Bedrooms
2
Bathrooms
250 m2
Size
0 m2
Area
CC3020278
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

250m2 woning te koop in een monumentaal pand in een prestigieuze wijk van Valencia.

Dit pand moet worden bijgewerkt. Neem contact met ons op voor bezichtigingen van eerdere bouwprojecten. Alle aspecten van planning en turnkey oplossingen.

Gelegen tussen de Plaza del Ayuntamiento en het Centraal Station. Found Valencia kan helpen en organiseren van alle aspecten van de bouw, planning en interieur design. Referenties openlijk beschikbaar.

Het pand heeft een oppervlakte van 250m2 en beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Dit hoekappartement heeft drie openslaande deuren en twee ruime balkons met een geweldig uitzicht op de aangrenzende wijk.

Het appartement moet wat opgeknapt worden. Momenteel wordt het gebruikt als studeerkamer maar het is in perfecte staat. Veel natuurlijk licht, hoge plafonds, prachtige ruimtes en een geweldige locatie in de stad is wat dit appartement biedt. Het perfect bewaard gebleven gebouw is gebouwd in 1928, heeft een lift naar alle verdiepingen en wordt bemand door een conciërge. Schitterende locatie, op loopafstand van winkels en uitgaansgelegenheden en is goed verbonden met de bus en metro naar alle gebieden van Valencia. Huis te koop in monumentaal pand van valencia.REF:CC3020278

 

Vergelijken

Share this property

o