Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws Reduced Price
2.100.000€

Exclusive and luxurious apartment in one of the best areas of ​​Valencia

5
Bedrooms
5
Bathrooms
383 m2
Size
0 m2
Area
1971
Year Built
FP3040452
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Excellent motorway access Garage Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Metro in area Modern building Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Exclusief en luxe appartement in een van de beste wijken van Valencia. Found Valencia biedt u deze exclusieve en luxe woning in de Calle Colón Valencia.
Een appartement van 340 m2 dat volledig is gerenoveerd met de beste materialen, afwerkingen en tot in detail is gedecoreerd. Deze exclusieve woning heeft twee ingangen, de hoofdtoegang en de dienst/thuiszorgtoegang met onafhankelijke liften. De flat heeft ook 3 grote parkeerplaatsen, wat een enorme bonus is in dit deel van de stad.
Deze woning van 340 m2 heeft twee grote terrassen, een aan de Calle Colón met een onovertroffen uitzicht op deze exclusieve commerciële as en een ander aan de binnenkant van het gebouw met een geweldige oriëntatie om te genieten van het middagzonlicht in de winter.

Er zijn nog twee slaapkamers met een eigen badkamer, waarvan er een directe toegang heeft tot de keuken die als dienstkamer kan worden gebruikt. De keuken is ruim en comfortabel, met allerlei opbergruimtes, met een binnengalerij die dienst doet als wasruimte. De keuken is gemaakt met de beste afwerkingen en heeft drie ingangen, een rechtstreeks naar de woonkamer, een andere vanuit de dienstruimte en de derde vanuit de wasruimte.
De locatie is onverslaanbaar, het commerciële centrum bij uitstek van Valencia, vlakbij het Plaza del Ayuntamiento, het treinstation Estación del Nord, vlakbij het metrostation Colon, met verschillende buslijnen voor de deur en op 5 minuten van de Turia Garden.

Vergelijken

Share this property

o