Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
970.000€

Luxe woning aan Calle Poeta Querol

3
Bedrooms
2
Bathrooms
208 m2
Size
0 m2
Area
1963
Year Built
FP3040926
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Glasvezel internet
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Luxe woning aan Calle Poeta Querol, volledig gerenoveerd, met uitzicht op Plaza del Patriarca.
Het huis van 208 m2 heeft 3 slaapkamers, twee badkamers, een grote woonkamer en een design keuken met een aparte wasruimte.
Met directe ingang vanuit de hal met een ingebouwde kledingkast, vinden we een slaapkamer die wordt gebruikt als kantoor, en de ingang naar de eetkamer, volledig ontworpen met op maat gemaakte meubels gemaakt van edele materialen, en een groot raam met uitzicht op de Plaza del Patriarca.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het aparte slaapgedeelte en tot de design keuken, gescheiden van de eetkamer door een doorschijnende glazen wand.

In de keuken vinden we een dienstingang, een groot eiland, meubels met moderne en elegante lijnen, een kantoorruimte en een wasruimte, met een wasmachine, droger, spoelbak en kasten, afgesloten door doorschijnende glazen deuren.
In de onafhankelijke slaapkamer heeft de badkamer een douche met een hydromassagekolom, een slaapkamer met een grote op maat gemaakte kledingkast en de hoofdslaapkamer met een op maat gemaakte ingebouwde kledingkast, een terras en een en-suite badkamer met een hydromassagebad en een inbouwkast.

De woning is voorzien van airconditioning Warm/Koud via kanalen, buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, Climalit, met uitstekende akoestische en energie-isolatie.

Vergelijken

Share this property

o