Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Luxury Nieuws
2.200.000€

Exclusieve luxe woning in het centrum van Valencia,(332m2)

4
Bedrooms
3
Bathrooms
332 m2
Size
368 m2
Area
1950
Year Built
FP3040944
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Automatische irrigatie Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Gastenverblijf Glasvezel internet Good access roads Metro in area Omheind terrein Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Exclusieve luxe woning in het centrum van Valencia.

Exclusief appartment van 332 m2 bebouwde oppervlakte, volledig gerenoveerd met de beste kwaliteiten, waardoor een heel bijzonder woonst is ontstaan.

Het apparment verwelkomt ons met een grote hal die het pand verdeelt en ons een imposante leefruimte en een enorme eetkamer biedt, vier tweepersoonskamers aan de buitenzijde met veel natuurlijk licht gedurende de dag omdat ze ook op een goede hoogte liggen. Met drie volledige badkamers, een prachtige keuken met ontbijtruimte en een aparte ruimte.

De vloeren zijn van marmer en al het timmerwerk is op maat gemaakt met indrukwekkend hout die een elegante en exclusieve ruimte vormen. Het heeft onder andere verwarming op gas en gecentraliseerde airconditioning.

Een uitzonderlijk pand, uniek en in een bevoorrechte enclave.

Op een steenworp afstand van het stadhuis, in de belangrijkste winkel- en recreatiegebieden van Valencia, omringd door theaters, exclusieve restaurants, musea, terrassen, enz. Het gebied heeft directe toegang tot alle openbare diensten en vervoer in de stad.

 

Vergelijken

Share this property

o