Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
1.450.000€

Huis in Jardines Del Real met prachtig uitzicht

5
Bedrooms
3
Bathrooms
327 m2
Size
0 m2
Area
FP3040962
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Garage Glasvezel internet Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Wij presenteren u een ongelooflijk appartement, in een van de beste gebouwen van Valencia, Jardines del Real, met een onberispelijke structuur, 24 uur conciërge, lift en ondergrondse parkeergarage. Dit appartement heeft het beste uitzicht van de stad naar de Viveros tuinen, Monforte en met uitzicht op de Rio Turia, de oude stad en de Alameda.

Het appartement is gelegen op de 12e verdieping, buiten, zeer helder, en omgeven door lange balkons en een terras. Het is zeer ruim, met 327m2, 5 slaapkamers, 3 badkamers, 2 grote salons, 1 grote keuken en een wasruimte.
De vloeren zijn in goede staat, gemaakt van natuurlijk hout, grote dubbele ramen die het geluid van buiten tegenhouden, airconditioning en centrale verwarming in alle kamers, elektrische rolluiken en opbergruimtes.

De slaapkamers hebben inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft een badkamer ensuite.
Het is een zeer ruim, lichtgevend appartement, met een spectaculair uniek uitzicht op de stad, dat een van de meest luxueuze woningen in de stad kan worden.

 

Vergelijken

Share this property

o