Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Renovated
299.000€

Appartement in de wijk Patraix met hoge winstgevendheid

4
Bedrooms
2
Bathrooms
117 m2
Size
0 m2
Area
FP3041057
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Buiten BBQ Easy access to amenities Elevator Glasvezel internet Metro in area Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Welkom in dit uitzonderlijke huis gelegen in een aangename omgeving van Valencia. Dit prachtige appartement, met een oppervlakte van 117m2, is volledig gerenoveerd om een ​​omgeving van design en comfort te bieden.

Het bestaat uit een lichte woon-eetkamer van royale afmetingen, die uitkomt op een groot balkon met uitzicht naar buiten. Vanuit deze ruimte kunt u genieten van de emblematische Valenciaanse huizen die het landschap karakteriseren, waardoor er de hele dag natuurlijk licht binnenkomt.

De keuken, volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en de nieuwste technologieën, is een culinaire oase met tevens een binnenterras voor privégebruik. Dit terras zorgt niet alleen voor extra bergruimte, maar ook voor een hoekje van rust en privacy.

De indeling van het appartement omvat vier tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met ramen naar de binnenplaats en de andere twee met uitzicht op de straat. Dankzij de strategische oriëntatie profiteert het pand van uitstekende natuurlijke ventilatie in alle kamers, waardoor te allen tijde een frisse en gezellige sfeer wordt gegarandeerd.

Voor meer comfort heeft het appartement twee complete badkamers, uitgerust met grote douchebakken en strategisch verspreid door het huis om de toegang vanuit elke ruimte te vergemakkelijken.

Gelegen in een gebied vol diensten en voorzieningen, biedt dit appartement de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gemak. Mis de kans niet om de luxe van het stadsleven te ervaren in dit spectaculaire huis in Valencia.

Vergelijken

Share this property

o