Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
559.000€

Eigendom in een Landgoed op Steenworp Afstand van Plaza de la Reina

3
Bedrooms
2
Bathrooms
155 m2
Size
0 m2
Area
1930
Year Built
FP3041062
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Glasvezel internet Good access roads Metro in area Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Gelegen in Valencia

Algemene Beschrijving:

Dit prachtige appartement bevindt zich in een landgoed uit 1930, op slechts een paar meter afstand van de prestigieuze La Paz-straat en het emblematische Plaza de la Reina in Valencia. Het landgoed, in uitstekende staat, biedt een luxueuze en onderscheidende sfeer, met ruime kwaliteiten en moderne gemakken.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Staat van het Landgoed: Perfecte staat van onderhoud, met een lift voor het gemak van de bewoners.
  • Ingang en Gemeenschappelijke Ruimtes: Ruime ingang die bewoners en bezoekers verwelkomt, evenals een gemeenschappelijk terras met individuele opslagruimtes voor elk appartement, wat extra ruimte en organisatie biedt.
  • Recente Renovaties: Dit huis is volledig gerenoveerd om een modern en comfortabel levensstandaard te bieden.
  • Interne Indeling: Het bestaat uit 3 ruime slaapkamers, allemaal met royaal bemeten inbouwkasten, wat voldoende opbergruimte garandeert. Daarnaast beschikt het over 2 badkamers, waarvan één en suite met de hoofdslaapkamer, die ook een grote inbouwkast heeft.
  • Sociale Ruimte: De grote woon-eetkamer heeft een open indeling met een geïntegreerde Amerikaanse keuken, waardoor een gezellige sfeer ontstaat die perfect is voor entertainment.
  • Achterterras: Een van de slaapkamers biedt toegang tot een klein achterterras, wat een privé en rustige buitenruimte biedt.

Locatie en Diensten:

Gelegen in het hart van Valencia, biedt dit huis onmiddellijke toegang tot een breed scala aan diensten, waaronder openbaar vervoer, supermarkten, winkels, restaurants, en meer. Slechts 3 straten verwijderd van Plaza de la Reina, kunnen bewoners genieten van de culturele rijkdom en stedelijke voorz

 

Vergelijken

Share this property

o