Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
445.000€

Prachtig huis in Ciudad Artes y Ciencias Valencia

3
Bedrooms
2
Bathrooms
135 m2
Size
0 m2
Area
FP3041074
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Elevator Garage Glasvezel internet Modern building Schools proximity good Well maintained building
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Dit charmante appartement, gelegen in de karakteristieke Alameda de Valencia, biedt een uitzonderlijke woonervaring in een van de meest begeerde delen van de stad. Deze residentie beslaat een royale 135 vierkante meter en is door de eigenaren zorgvuldig onderhouden en tot in de details verbeterd, waardoor een sfeer van luxe en comfort wordt gegarandeerd.

Bij binnenkomst van het pand wordt u begroet door een ruime hal die leidt naar een lichte woon-eetkamer op het oosten, met een indrukwekkend uitzicht op het Turia Park. Aan de andere kant wordt een royale keuken, gerenoveerd met meubilair van topkwaliteit, aangevuld met een aparte wasruimte, die een gedifferentieerde, functionele en discrete ruimte biedt.

De even ruime hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een eigen en-suite badkamer, die een oase van rust en stijl biedt. Een andere eveneens gerenoveerde badkamer, met een grote douche, bedient de andere twee tweepersoonsslaapkamers, allemaal met ingebouwde kasten en buitenramen die de ruimtes met natuurlijk licht overspoelen.

De woning is uitgerust met moderne voorzieningen, zoals airconditioning en verwarming door aardgasradiatoren in alle ruimtes, waardoor het hele jaar door een optimale omgeving wordt gegarandeerd. Een toegevoegde waarde is de opname van een grote parkeerplaats in hetzelfde gebouw, wat gemak en veiligheid voor de bewoners garandeert.

Samenvattend biedt dit prachtige appartement een perfecte combinatie van hedendaagse elegantie, functionaliteit en een bevoorrechte locatie, waardoor het een ongeëvenaarde optie is voor diegenen die op zoek zijn naar het beste op het gebied van stedelijke levensstijl in Valencia.

Vergelijken

Share this property

o