Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
870.000€

Duplex Penthouse met 120m2 terras in de stad Valencia.

2
Bedrooms
2
Bathrooms
270 m2
Size
0 m2
Area
2000
Year Built
FP3040994
Reference
Key features of this Appartementen
Airconditioning Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Outdoor dining areas
Everything you need to know about this Appartementen for sale

Duplex penthouse gelegen op een paar meter van de Avenida de Francia en de Stad van Kunsten en Wetenschappen, de woning heeft een oppervlakte van 130 m2 verdeeld over twee comfortabele verdiepingen en een terras met een onovertroffen uitzicht met een oppervlakte van 120 m2.

Op de hoofdverdieping is er een woon-eetkamer met grote ramen van vloer tot plafond en een open haard, naast de woonkamer is er een keuken met alle elektrische apparaten geïntegreerd, op deze zelfde verdieping is er een slaapkamer en een badkamer met toegang tot het terras.

Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met grote kleedkamer en badkamer met bubbelbad.

Deze prachtige woning is volledig gerenoveerd met uitstekende kwaliteiten en afwerkingen waarbij aan alle details is gedacht. Het heeft A / A koude warmte kanalen evenals verwarming met aardgas radiatoren door het hele huis.

Het is gelegen in een prive-woning met conciërgeservice van maandag tot zondag.

De omgeving: Deze woning is gelegen in het gebied van de Stad van Kunsten en Wetenschappen, de rivierbedding, het “Palau de les Arts” onder andere punten van belang. Een gebied van uitbreiding en met grote commerciële en recreatieve activiteit. Het heeft winkelcentra, supermarkten, scholen, gezondheidscentrum en een groot aantal faciliteiten die het dagelijks leven vergemakkelijken. Zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer. Een onverslaanbare plek om te wonen.

Vergelijken

Share this property

o