Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
299.000€

Woning met Renovatie Mogelijkheid in Valencia

3
Bedrooms
2
Bathrooms
99 m2
Size
120 m2
Area
1973
Year Built
FP3041030
Reference
Key features of this Appartementen
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Schools proximity good
Everything you need to know about this Appartementen for sale

Gelegen in de wijk centro, biedt deze woning op de tweede verdieping van een gebouw uit 1973 een unieke kans in een discrete omgeving. Met slechts vijf buren en één woning per verdieping, heeft deze woning van 120m2 (99m2 bruikbaar) drie slaapkamers, waarvan twee met inbouwkasten en één met een balkon met uitzicht op de straat. 

De huidige indeling omvat twee badkamers, een onafhankelijke keuken en een ruime eet- en woonkamer met een extra balkon. De woning, in goede staat, biedt mogelijkheden voor renovaties en updates naar de voorkeur van de toekomstige eigenaar. 

Het gebouw biedt een parkeerplaats. Echter, vanwege de tijd van constructie is de ingang erg smal en passen er geen auto’s doorheen. Daarom kan de grote beschikbare ruimte worden gebruikt als opslagruimte of voor het stallen van motorfietsen en fietsen. De eigendom beschikt over ongeveer 20 vierkante meter.

Gelegen in een geconsolideerde wijk, geniet deze woning van een centrale en rustige locatie, met nabijheid tot de metro van Ángel Guimera en het treinstation Valencia Nord. Ontdek het potentieel van deze woning en neem contact met ons op voor meer informatie.Vergelijken

Share this property

o