Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Exclusiviteit Nieuws
600.000€

Investeringskans: Ruim Commercieel Pand in Valencia

4
Bedrooms

Bathrooms
160 m2
Size
0 m2
Area
1972
Year Built
FP3041077
Reference
Key features of this Appartementen en penthouses
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Easy access to schools (private/public) Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers
Everything you need to know about this Appartementen en penthouses for sale

Wij presenteren een investeringskans in het hart van Valencia! Dit commerciële pand, voorheen gebruikt als medische praktijk, biedt een royale ruimte van 160m2 die perfect geschikt is voor verschillende soorten bedrijven.

 

Toplocatie: Gelegen in een gebouw dat in 1972 is gebouwd, bevindt dit commerciële pand zich op een toplocatie, op slechts een steenworp afstand van de iconische Puerta del Mar van Valencia. Deze strategische locatie zorgt voor uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten.

 

Functionele Ruimte: Het commerciële pand beschikt over een slimme indeling met een ruime ontvangsthal, drie grote kamers, een gezellige wachtruimte en een badkamer. Daarnaast bevinden zich op de tussenverdieping twee extra toiletten en een groot kantoor, wat extra ruimte biedt voor commerciële of administratieve activiteiten.

 

Veelzijdig Potentieel: Met zijn aanpasbare ontwerp en gunstige ligging biedt dit commerciële pand eindeloze mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven, zoals zakelijke kantoren, klinieken, ontwerpbureaus, boetieks, enzovoort. De flexibiliteit van de ruimte stelt toekomstige eigenaars in staat om de omgeving aan te passen aan hun specifieke behoeften.

 

Kenmerken in de Kijker:

  • 160m2 aan veelzijdige commerciële ruimte.
  • Ontvangsthal, drie ruime kamers en wachtruimte op de begane grond.
  • Twee extra toiletten en een kantoor op de tussenverdieping.
  • Toplocatie nabij de Puerta del Mar van Valencia.
  • Ideaal voor een breed scala aan bedrijven.
  • Gebouwd in 1972, met historische charme en moderne voorzieningen.

Mis deze kans niet om dit unieke commerciële pand te verwerven op een van de meest gewilde locaties in Valencia! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen.Vergelijken

Share this property

o