Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws Reduced Price
475.000€

Exclusieve benedenwoning te koop in het hart van Valencia

5
Bedrooms
2
Bathrooms
143 m2
Size
0 m2
Area
FP3041027
Reference
Key features of this Bedrijf
Airconditioning Bergruimte Easy access to amenities Elevator Emergency services in area Excellent motorway access Glasvezel internet Good access roads Metro in area Mogelijkheid voor rolstoelgebruikers Period building Schools proximity good Well maintained property
Everything you need to know about this Bedrijf for sale

Deze exclusieve woning is gelegen in een van de meest begeerde enclaves van Valencia, midden in het hart van de stad, aan de prestigieuze straat Grabador Esteve, op slechts een steenworp afstand van de emblematische straat Sorní en in de nabijheid van de Mercado de Colón. De locatie is ongetwijfeld een van de meest onderscheidende en prestigieuze plekken in het centrum van Valencia, waar elegantie en stijl harmonieus samenkomen.

Deze indrukwekkende woning, momenteel in gebruik als kantoorruimte, is een waar verborgen juweel dat talloze mogelijkheden biedt. Het betreft een benedenwoning met drie lichthofjes, gelegen binnen een statig pand dat geschiedenis en charme uitstraalt in elke hoek. De afbeeldingen weerspiegelen de essentie van deze woning, hoewel het vermeldenswaard is dat, ondanks het huidige gebruik, dit pand kan worden omgebouwd tot een droomverblijf.

De ruimte is zorgvuldig gerenoveerd, wat een perfecte basis biedt voor elk transformatieproject. De diverse ontwerp- en indelingsopties stellen u in staat om uw creativiteit de vrije loop te laten en het huis van uw dromen te creëren op een van de meest exclusieve locaties in Valencia. Elke hoek van deze woning ademt potentieel en onbeperkte mogelijkheden.

Naast de uitzonderlijke locatie en unieke architectuur verbergt deze woning een onverwachte verrassing in een van de lichthofjes: verschillende bananenbomen die bananen produceren, een ware groene schat in het hart van de stad. Deze eigenschap voegt een vleugje natuur en ongeëvenaarde frisheid toe aan de woning, waardoor een oase van rust ontstaat te midden van de stedelijke drukte.

Als waardevolle toevoeging wordt deze woning samen met een opslagruimte in hetzelfde gebouw verkocht, inbegrepen in de prijs. Deze toevoeging biedt gemak en extra ruimte voor opslag, waardoor deze kans nog aantrekkelijker wordt.

Mis de kans niet om uw dromen te verwezenlijken, of het nu gaat om het creëren van het huis van uw dromen of de perfecte onderneming op deze bevoorrechte locatie. Deze woning in het hart van Valencia is veel meer dan zomaar een pand; het is een unieke levenservaring die op u wacht.Vergelijken

Share this property

o